DKTİ ilə əməkdaşlıq çərkivəsində görüş

Özbəkistan Respublikası, Daşkənd Kimya - Texnologiya İnstitutu(DKTİ), "Kimya texnologiyasının proses və aparatları" kafedrasının dosenti Nurmuhəmmədov Abbas Məmmədəliyeviç. Tədbir iştirakçıları: elmi işlər üzrə prorektorun muavini t.e.d. Qəhrəman Həsənov,  "Neft-mexanika" fakültəsinin dekanı, dosent Əli Hikmət Əhmədov, "NKT və sənaye ekologiyası" kafedrasının professoru  Ələkbər Həsənov, həmin kafedranın müdiri Nərminə Əliyeva, "Mexanika" kafedrasının professoru Ələsgər Əliyev, həmin kafedranın müdiri Sakit Abbasov, "Mühəndis konstruktor" mərkəzinin direktoru, professor İbrahim Həbibov, "Sənaye maşınları" kafedrasının müdiri dosent Cəmaləddin Aslanov, "Materialşünaslıq və emal texnologiyaları" kafedrasının müdiri dosent Tahir Cabbarov. Görüşdə ikitərəfli əməkdaşlıq perspektivləri, mübadilə proqramları çərçivəsində tələbə və müəllim heyətinin mübadiləsi, doktorantlara ikili rəhbərlik, müştərək layihələrin işlənməsi, konfransların keçirilməsi və s. istiqamətlər üzrə birgə fəaliyyətin  prioritetləri müəyyən olunub.

2022-09-27